Переваги регульованої коробки «Брама Профі»

Зовнішній вигляд коробки «Брама Профі» Вигляд коробки «Брама Профі» зсередини Зовнішній вигляд коробки «Брама Профі» Зовнішній вигляд коробки «Брама Профі»

Регульована дверна коробка «Брама Профі», розроблена ексклюзивно для дверей компанії «Брама», дозволить Вам вирішити багато проблем при встановленні дверей. Широкий вибір кольорів та видів покриття надає можливість ідеально підібрати коробку до дверей будь-якої серії.

Швидкий та легкий монтаж

Коробка одразу готова для монтажу, непотрібно додаткових сервісних робіт (таких як: врізка та встановлення завіс, запірної планки замка та ін.). Також після встановлення коробки відсутня потреба у додаткових малярних роботах, повʼязаних з впорядкуванням відкосів.

Широкий вибір розмірів

Регульовані коробки «Брама Профі» дають можливість закрити стіну товщиною від 80 до 300 мм, в залежності від типу коробки (A, B, C, …, K).

Естетична та конструктивна завершеність

Регульована коробка в поєднанні з дверним полотном надають професійного, вишуканого вигляду дверному блоку. Немає потреби окремо встановлювати додаткові комплекти лиштви, добірної та декоративних планок, усі комплектуючі встановлюються на високоточному обладнанні, елементи коробки ідеально підігнані одне до одного. 

Економія часу та коштів

Придбавши регульовану коробку «Брама Профі», Ви економите кошти на матеріалах (коробка, лиштва, добірна планка) та на додаткових роботах.